ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ME ΚΑΥΣΙΜΑ ESSO SYNERGY

16/11/20 – 05/02/21

Το “ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ” του Active 107.4 κρύβει μέσα, πέραν της καλύτερης ελληνικής μουσικής και πολλές εκπλήξεις! Συντονιστείτε γιατί  κάθε εβδομάδα 2 τυχεροί ακροατές θα κερδίζουν καύσιμα Esso Synergy αξίας €200 έκαστος.

Κάθε Δευτέρα μέσα από την πρωινή εκπομπή «Πρωινό Ακτιβιοτικό» με τον Λούη Πατσαλίδη και τον Τάσο Θεοδώρου θα ανακοινώνεται ο καλλιτέχνης που θα «φιλοξενείται» στο “Μουσικό Κουτί” για την τρέχουσα εβδομάδα.

Διαδικασία Συμμετοχής:

Κάθε φορά που θα παίζει τραγούδι του συγκεκριμένου καλλιτέχνη στον Active, μπορείτε να στέλνετε μήνυμα στο 3074 γράφοντας την λέξη “ACTIVE” ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑ για να λάβουν μέρος στην κλήρωση. (Χρέωση 25 σεντ/ανά sms συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α).
Κάθε εβδομάδα θα αναδεικνύονται δύο μεγάλοι τυχεροί οι οποίοι θα κερδίζουν καύσιμα αξίας €200 έκαστος! Οι τυχεροί θα ενημερώνονται και θα φιλοξενούνται τηλεφωνικα στην εκπομπή. Με την ολοκλήρωση της κλήρωσης κάθε Δευτέρα και την ανακοίνωση των τυχερών, θα γίνεται και η αποκάλυψη του επόμενου καλλιτέχνη που θα είναι στο “ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ” τη νέα εβδομάδα.

Επιπρόσθετα, καθημερινά στην εκπομπή “ΠΡΩΙΝΟ ΑΚΤΙΒΙΟΤΙΚΟ” θα βγαίνει τηλεφωνικά live ένας ακροατής ο οποίος θα καλείται να απαντήσει σε 5 ερωτήσεις που αφορούν τον καλλιτέχνη της εβδομάδας, στον χορηγό και σε ερωτησεις γενικών γνώσεων. Αν απαντήσει σωστά και τις 5 ερωτήσεις κερδίζει voucher αξίας €25 για καύσιμα. Σε περίπτωση που δεν απαντήσει σωστά και τις 5 ερωτήσεις, το ποσό αυτό μεταφέρεται σε jack pot την επόμενη ημέρα.

Συντονιστείτε στον Active 107,4 για να κερδίσετε καύσιμα συνολικής αξίας €6.000.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ «ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΞΙΑΣ €200»

 Το “ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ” του Active θα παρουσιάζει κάθε εβδομάδα 1 αγαπημένο καλλιτέχνη.

Κάθε Δευτέρα μέσα από την πρωινή εκπομπή του Active «Πρωινό Ακτιβιoτικό» θα ανακοινώνεται ο καλλιτέχνης που θα «φιλοξενείται» στο “Μουσικό Κουτί” για την τρέχουσα εβδομάδα.

Κάθε φορά που θα παίζει τραγούδι του συγκεκριμένου καλλιτέχνη στον Active, οι ακροατές θα καλούνται να στέλνουν αμέσως μήνυμα στο 3074 με χρέωση 25 σεντ/ανά sms συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. γράφοντας την λέξη “ACTIVE” ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑ για να λάβουν μέρος στην κλήρωση. Το μήνυμα του συμμετέχοντα θα θεωρείται έγκυρο ΜΟΝΟ εάν σταλεί κατά την διάρκεια της μετάδοσης του τραγουδιού. Αποδεκτά θα γίνονται μόνο τα sms τα οποία αποστέλλονται στο σωστό αριθμό και αναγράφονται με τον σωστό τρόπο όπως αυτός εμφανίζεται στους όρους και στις διαφημίσεις του διαγωνισμού. Οι ακροατές μπορούν να στείλουν όσα γραπτά μηνύματα επιθυμούν. Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να κερδίσει μόνο μια (1) φορά κατά τη διάρκεια του μήνα. Σε περίπτωση που κληρωθεί και για δεύτερη φορά, τότε η συμμετοχή του/της ακυρώνεται και η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Κάθε εβδομάδα θα αναδεικνύονται δυο μεγάλοι τυχεροί οι οποίοι θα κερδίσουν δωροκουπόνι για καύσιμα αξίας €200 έκαστος.

Kάθε Δευτέρα στις 08:30 το πρωί, στο “Πρωινό Ακτιβιοτικό” ο Λούης Πατσαλίδης και ο Τάσος Θεοδώρου, μετά από κλήρωση θα ανακοινώνουν το όνομα των 2 Νικητών της εβδομάδας οι οποίοι θα φιλοξενούνται τηλεφωνικώς στην εκπομπή.

Ο διαγωνισμός θα ισχύει καθημερινά από τις 16/11/2020 και ώρα 8.00 το πρωί μέχρι και τις 05/02/2021 και ώρα 09:00.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν στην Κύπρο και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Η εξακρίβωση της ηλικίας γίνεται με την παρουσίαση ταυτότητας κατά την παραλαβή του Δώρου. Στο Διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι υπάλληλοι της Εταιρείας και του Παροχέα των δώρων καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των πιο πάνω μέχρι δευτέρου βαθμού. Ο αποκλεισμός των ανωτέρω μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού.

Οι νικητές θα πρέπει να παραλάβουν προσωπικά από τα γραφεία του Σταθμού το δωροκουπόνι τους εντός 2 εβδομάδων από την ανακοίνωση & ενημέρωση του και να είναι το ίδιο φυσικό άτομο ο οποίος δήλωσε συμμετοχή και να υπογράψει σχετικό έγγραφο ότι το παρέλαβε. Σε περίπτωση που δεν παραληφθεί το δώρο μέσα στις πιο πάνω προθεσμίες ο Νικητής χάνει οριστικά το δικαίωμά διεκδίκησης του δώρου. Η ταυτοποίηση ηλικίας θα γίνεται με την παρουσίαση της ταυτότητας των συμμετεχόντων, όταν θα παρουσιαστούν για να διεκδικήσουν την παραλαβή του επάθλου. Με την παραλαβή του Επάθλου, οι νικητές δίνουν τη συγκατάθεσή τους στην Εταιρεία προς δημοσίευση των ονομάτων τους σε οποιαδήποτε διαφημιστική δραστηριότητα που σχετίζεται με το Διαγωνισμό, σε οποιοδήποτε μέσο των ΜΜΕ ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η εν λόγω διαφημιστική δραστηριότητα δεν περιορίζεται μόνο στη χρήση των ονομάτων των νικητών αλλά πιθανό να συμπεριλάβει τη χρήση εικόνας μέσω φωτογράφησης ή κινηματογράφησης.

Όλα τα προσωπικά δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν και θα τύχουν επεξεργασίας μόνο για τους σκοπούς του διαγωνισμού και μόλις αυτά δεν είναι πλέον απαραίτητα θα διαγραφούν. Οι συμμετέχοντες αντιλαμβάνονται και αποδέχονται ότι η συλλογή, χρήση και αποθήκευση των προσωπικών δεδομένων που η Εταιρεία ζητά όπως αποσταλούν με μήνυμα, καθώς και η ζωντανή μετάδοση των δεδομένων αυτών κατά τη διάρκεια της εκπομπής και η διατήρησή τους για σκοπούς παραλαβής του Επάθλου, είναι απαραίτητες και προαπαιτούμενες ενέργειες για τους σκοπούς δήλωσης συμμετοχής στο διαγωνισμό και τη διεξαγωγή του διαγωνισμού. Σε περίπτωση που οι συμμετέχοντες αποκαλύψουν περισσότερες προσωπικές τους πληροφορίες στα πλαίσια διεξαγωγής του διαγωνισμού (π.χ. κατά τη διάρκεια ζωντανής συνομιλίας στον αέρα), τέτοιες πληροφορίες θα δίνονται από τους συμμετέχοντες οικιοθελώς και η επεξεργασία αυτών των πληροφοριών θα βασίζεται στη συγκατάθεση των συμμετεχόντων που τις παρέχουν.

Τα δώρα του Διαγωνισμού είναι συγκεκριμένα: ένα δωροκουπόνι καυσίμων αξίας €200. Τα δωροκουπόνια θα παραλαμβάνονται από τα γραφεία του Σταθμού (Διογένους 1, Έγκωμη) το αργότερο εντός 15 ημερών από την ημέρα ανακοίνωσης του Νικητή. Σε περίπτωση μη παραλαβής των δώρων στον πιο πάνω καθορισμένο χρόνο τότε ο Συμμετέχοντας χάνει οριστικά το δικαίωμα του επί του σχετικού δώρου και το δώρο απόλλυται οριστικά για τον Συμμετέχοντα.

Tα δωροκουπόνια θα έχουν ισχύ μέχρι και την 30η Απριλίου 2021. Σε περίπτωση που δεν γίνει χρήση του δωροκουπονιού (μέρος ή όλου) εντός της ως άνω περιόδου, για οποιοδήποτε λόγο, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου.

Στο δώρο δεν περιλαμβάνεται οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητά στους παρόντες όρους συμμετοχής. Το δώρο είναι συγκεκριμένο και δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με χρήματα ούτε να ανταλλαχθεί με άλλα προϊόντα και ούτε θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλη προσφορά ή έκπτωση. Περαιτέρω, η μεταβίβαση του επάθλου σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο δεν είναι αποδεκτή. Ρητά δηλώνεται ότι οποιαδήποτε έξοδα απαιτούνται για την παραλαβή και την χρήση του δώρου, και οποιεσδήποτε προϋποθέσεις τίθενται για την εξαργύρωση, επιβαρύνουν αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου τον Νικητή.  Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο Διοργανωτής για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ή παρεπόμενες δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από καθυστερήσεις ή από οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα που οφείλεται σε τρίτους σε σχέση με το δώρο. Ο Διοργανωτής δεν έχει καμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο για οποιοδήποτε ατύχημα συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλικά ήθελε προκληθεί σε αυτούς κατά την χρήση του δώρου ή από οποιαδήποτε άλλη αιτία. Ο Διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη ή υπόκειται σε οποιαδήποτε υποχρέωση, συμπεριλαμβανομένης για οποιαδήποτε ζημιά ή ελάττωμα του Επάθλου ή/και εάν το Έπαθλο δεν αντιστοιχεί στην περιγραφή/χαρακτηριστικά, ή δεν έχει την ποιότητα και τις επιδόσεις που συνήθως έχουν τα προϊόντα αυτού του τύπου. Για οποιαδήποτε τέτοια ζητήματα, ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις του Παροχέα των Δώρων και ο/η νικητής/τρια θα πρέπει να απευθύνεται στον Παροχέα των Δώρων  σχετικά. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της Εταιρείας θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλείψεις από δόλο ή βαριά αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε θα εκτείνεται σε  γεγονότα ανωτέρας βίας. Επιπρόσθετα, ο Διοργανωής και ο Παροχέας των Δώρων δεν θα φέρουν ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση που η παραλαβή του Δώρου δεν καταστεί δυνατόν να πραγματοποιηθεί ένεκα λόγων ανωτέρας βίας

Η Εταιρεία δικαιούται να ανακαλέσει την προκήρυξη του Διαγωνισμού ή να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης της περιόδου διεξαγωγής του Διαγωνισμού και της διάρκειας), ενημερώνοντας σχετικά μέσω της Ιστοσελίδας, με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης.

Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν, ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας ή/και της Διαφημιστικής εταιρείας.

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρων όρων και προϋποθέσεων όσο και των όρων χρήσης της Ιστοσελίδας.

Με την ολοκλήρωση της κλήρωσης κάθε Δευτέρα και την ανακοίνωση των τυχερών, θα γίνεται και η αποκάλυψη του επόμενου καλλιτέχνη που θα είναι στο “ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ” τη νέα εβδομάδα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, ερώτηση ή διευκρίνιση σχετικά με τον διαγωνισμό ή σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα και τα δικαιώματα των συμμετεχόντων (ανάκληση συγκατάθεσης (όπου εφαρμόζεται), πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας, προσφυγής σε αρμόδιο δικαστήριο και υποβολής παραπόνου στο Γραφείο Επιτρόπου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Κυπριακής Δημοκρατίας (www.dataprotection.gov.cy) ο όποιος ενδιαφερόμενος μπορεί να αποστείλει ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση [email protected] ή να καλέσει τον αριθμό 22744444/22744000 από Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή μεταξύ των ωρών 09:00 μέχρι 17:00.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΠΡΩΙΝΟ ΑΚΤΙΒΙΟΤΙΚΟ – ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ €25 ΔΩΡΟΚΟΥΠΟΝΙ ESSO SYNERGY

Kαθημερινά μέσα από την εκπομπή “ΠΡΩΙΝΟ ΑΚΤΙΒΙΟΤΙΚΟ” θα βγαίνει live τηλεφωνικά ένας ακροατής ο οποίος θα καλείται να απαντήσει σε 5 ερωτήσεις που αφορούν: στον καλλιτέχνη της εβδομάδας, στον Χορηγό και σε ερωτήσεις Γενικών Γνώσεων. Eαν απαντήσει σωστά και στις 5 ερωτήσεις κερδίζει αυτομάτως ένα δωροκουπόνι αξίας €25 για καύσιμα. Σε περίπτωση που δεν απαντήσει σωστά και τις 5 ερωτήσεις, το ποσό αυτό μεταφέρεται σε jack pot την επόμενη ημέρα.

Οι ακροατές θα καλούνται από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς να στέλνουν μήνυμα στο 3074 με χρέωση 25 σεντ/ανά sms συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. γράφοντας την λέξη ΠΡΩΙΝΟ ACTIVE, ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑ για να λάβουν μέρος στην κλήρωση. Ο ακροατής που θα παίξει στον αέρα της εκπομπής θα προκύψει μετά από κλήρωση που θα γίνει κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Αποδεκτά θα γίνονται μόνο τα sms τα οποία αποστέλλονται στο σωστό αριθμό και αναγράφονται με τον σωστό τρόπο όπως αυτός εμφανίζεται στους όρους και στις διαφημίσεις του διαγωνισμού. Οι ακροατές μπορούν να στείλουν όσα γραπτά μηνύματα επιθυμούν. Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να κερδίσει μόνο μια (1) φορά κατά τη διάρκεια του μήνα. Σε περίπτωση που κληρωθεί και για δεύτερη φορά, τότε η συμμετοχή του/της ακυρώνεται και η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Ο διαγωνισμός θα ισχύει καθημερινά από τις 16/11/2020 και ώρα 8.00 το πρωί μέχρι και τις 05/02/2021 και ώρα 09:00.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν στην Κύπρο και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Η εξακρίβωση της ηλικίας γίνεται με την παρουσίαση ταυτότητας κατά την παραλαβή του Δώρου. Στο Διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι υπάλληλοι της Εταιρείας και του Παροχέα των δώρων καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των πιο πάνω μέχρι δευτέρου βαθμού. Ο αποκλεισμός των ανωτέρω μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού.

Οι νικητές θα πρέπει να παραλάβουν προσωπικά από τα γραφεία του Σταθμού το δωροκουπόνι τους εντός 2 εβδομάδων από την ανακοίνωση & ενημέρωση του και να είναι το ίδιο φυσικό άτομο ο οποίος δήλωσε συμμετοχή και να υπογράψει σχετικό έγγραφο ότι το παρέλαβε. Σε περίπτωση που δεν παραληφθεί το δώρο μέσα στις πιο πάνω προθεσμίες ο Νικητής χάνει οριστικά το δικαίωμά διεκδίκησης του δώρου. Η ταυτοποίηση ηλικίας θα γίνεται με την παρουσίαση της ταυτότητας των συμμετεχόντων, όταν θα παρουσιαστούν για να διεκδικήσουν την παραλαβή του επάθλου. Με την παραλαβή του Επάθλου, οι νικητές δίνουν τη συγκατάθεσή τους στην Εταιρεία προς δημοσίευση των ονομάτων τους σε οποιαδήποτε διαφημιστική δραστηριότητα που σχετίζεται με το Διαγωνισμό, σε οποιοδήποτε μέσο των ΜΜΕ ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η εν λόγω διαφημιστική δραστηριότητα δεν περιορίζεται μόνο στη χρήση των ονομάτων των νικητών αλλά πιθανό να συμπεριλάβει τη χρήση εικόνας μέσω φωτογράφησης ή κινηματογράφησης.

Όλα τα προσωπικά δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν και θα τύχουν επεξεργασίας μόνο για τους σκοπούς του διαγωνισμού και μόλις αυτά δεν είναι πλέον απαραίτητα θα διαγραφούν. Οι συμμετέχοντες αντιλαμβάνονται και αποδέχονται ότι η συλλογή, χρήση και αποθήκευση των προσωπικών δεδομένων που η Εταιρεία ζητά όπως αποσταλούν με μήνυμα, καθώς και η ζωντανή μετάδοση των δεδομένων αυτών κατά τη διάρκεια της εκπομπής και η διατήρησή τους για σκοπούς παραλαβής του Επάθλου, είναι απαραίτητες και προαπαιτούμενες ενέργειες για τους σκοπούς δήλωσης συμμετοχής στο διαγωνισμό και τη διεξαγωγή του διαγωνισμού. Σε περίπτωση που οι συμμετέχοντες αποκαλύψουν περισσότερες προσωπικές τους πληροφορίες στα πλαίσια διεξαγωγής του διαγωνισμού (π.χ. κατά τη διάρκεια ζωντανής συνομιλίας στον αέρα), τέτοιες πληροφορίες θα δίνονται από τους συμμετέχοντες οικιοθελώς και η επεξεργασία αυτών των πληροφοριών θα βασίζεται στη συγκατάθεση των συμμετεχόντων που τις παρέχουν.

Το δώρο του Διαγωνισμού είναι συγκεκριμένο: ένα δωροκουπόνι καυσίμων αξίας €25. Τα δωροκουπόνια θα παραλαμβάνονται από τα γραφεία του Σταθμού (Διογένους 1, Έγκωμη) το αργότερο εντός 15 ημερών από την ημέρα ανακοίνωσης του Νικητή. Σε περίπτωση μη παραλαβής των δώρων στον πιο πάνω καθορισμένο χρόνο τότε ο Συμμετέχοντας χάνει οριστικά το δικαίωμα του επί του σχετικού δώρου και το δώρο απόλλυται οριστικά για τον Συμμετέχοντα.

Tα δωροκουπόνια θα έχουν ισχύ μέχρι και την 30η Απριλίου 2021. Σε περίπτωση που δεν γίνει χρήση του δωροκουπονιού (μέρος ή όλου) εντός της ως άνω περιόδου, για οποιοδήποτε λόγο, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου.

Στο δώρο δεν περιλαμβάνεται οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητά στους παρόντες όρους συμμετοχής. Το δώρο είναι συγκεκριμένο και δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με χρήματα ούτε να ανταλλαχθεί με άλλα προϊόντα και ούτε θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλη προσφορά ή έκπτωση. Περαιτέρω, η μεταβίβαση του επάθλου σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο δεν είναι αποδεκτή. Ρητά δηλώνεται ότι οποιαδήποτε έξοδα απαιτούνται για την παραλαβή και την χρήση του δώρου, και οποιεσδήποτε προϋποθέσεις τίθενται για την εξαργύρωση, επιβαρύνουν αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου τον Νικητή.  Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο Διοργανωτής για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ή παρεπόμενες δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από καθυστερήσεις ή από οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα που οφείλεται σε τρίτους σε σχέση με το δώρο. Ο Διοργανωτής δεν έχει καμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο για οποιοδήποτε ατύχημα συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλικά ήθελε προκληθεί σε αυτούς κατά την χρήση του δώρου ή από οποιαδήποτε άλλη αιτία. Ο Διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη ή υπόκειται σε οποιαδήποτε υποχρέωση, συμπεριλαμβανομένης για οποιαδήποτε ζημιά ή ελάττωμα του Επάθλου ή/και εάν το Έπαθλο δεν αντιστοιχεί στην περιγραφή/χαρακτηριστικά, ή δεν έχει την ποιότητα και τις επιδόσεις που συνήθως έχουν τα προϊόντα αυτού του τύπου. Για οποιαδήποτε τέτοια ζητήματα, ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις του Παροχέα των Δώρων και ο/η νικητής/τρια θα πρέπει να απευθύνεται στον Παροχέα των Δώρων  σχετικά. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της Εταιρείας θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλείψεις από δόλο ή βαριά αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε θα εκτείνεται σε  γεγονότα ανωτέρας βίας. Επιπρόσθετα, ο Διοργανωής και ο Παροχέας των Δώρων δεν θα φέρουν ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση που η παραλαβή του Δώρου δεν καταστεί δυνατόν να πραγματοποιηθεί ένεκα λόγων ανωτέρας βίας

Η Εταιρεία δικαιούται να ανακαλέσει την προκήρυξη του Διαγωνισμού ή να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης της περιόδου διεξαγωγής του Διαγωνισμού και της διάρκειας), ενημερώνοντας σχετικά μέσω της Ιστοσελίδας, με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης.

Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν, ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας ή/και της Διαφημιστικής εταιρείας.

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρων όρων και προϋποθέσεων όσο και των όρων χρήσης της Ιστοσελίδας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, ερώτηση ή διευκρίνιση σχετικά με τον διαγωνισμό ή σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα και τα δικαιώματα των συμμετεχόντων (ανάκληση συγκατάθεσης (όπου εφαρμόζεται), πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας, προσφυγής σε αρμόδιο δικαστήριο και υποβολής παραπόνου στο Γραφείο Επιτρόπου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Κυπριακής Δημοκρατίας (www.dataprotection.gov.cy) ο όποιος ενδιαφερόμενος μπορεί να αποστείλει ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση [email protected] ή να καλέσει τον αριθμό 22744444/22744000 από Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή μεταξύ των ωρών 09:00 μέχρι 17:00.